Kosteuskartoitus
Kosteuskartoituksella selvitetään huoneiston märkätilojen kosteustilanne ja mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet.

Kosteuskartoitus

Tavoitteena on selvittää huoneiston märkätilojen tai yksittäisen rakenteen kosteustilanne ja mahdolliset korjaus- tai lisätutkimustarpeet.

Liiallinen kosteus rakenteissa aiheuttaa lähes poikkeuksetta rakenteiden kosteus-, ja mikrobivaurioitumisen, sekä useimmiten myös sisäilmaongelman. Kosteuskartoituksella selvitetään rakennetta rikkomattomin menetelmin kosteudentunnistinlaitteella rakenteen tai rakenneosien kosteustilanne. Kosteuskartoituksessa arvioidaan samalla märkätilarakenteiden jäljellä olevaa teknistä käyttöikää. Tutkimus soveltuu parhaiten osakehuoneistojen kylpyhuoneiden sekä muiden märkätilojen tarkastusmenetelmäksi. Kartoituksen yhteydessä tehdään tarvittaessa kevyiden puu/ levyrakenteiden porareikämittaus kosteusmittaus anturilla. Rakenteiden porareikämittauksiin tulee olla aina kirjallinen lupa taloyhtiöltä. Talokatsastuksen kosteuskartoituksen hinta sisältää 1-3 tilan tarkastuksen. (esim. kylpyhuone, wc ja kodinhoitohuone)

Ota yhteyttä!

Kysy mitä tahansa kuntotarkastuksista tai tilaa kuntotarkastus!