Avoimet Työpaikat
Hae mukaan kasvavaan joukkoomme!


Haemme kuntotarkastajaa/kuntotarkastusyksikön esimiestä Tampereelle!

Työtehtäviisi kuuluvat asuntokaupan kuntotarkastuksien, ja kosteusmittaukset, kuntotarkastusraporttien laatiminen sekä myöhemmin korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvät tehtävät, sekä esimiestehtävät. Työssäsi saat monipuolisesti tehdä töitä toimistolla ja kentällä asiakasrajapinnassa.

Etsimme tehtävään tavoitteellista henkilöä, jolla on paloa oppia ja kehittyä. Persoonaltasi olet huolellinen ja määrätietoinen tekijä sekä asiakaspalveluhenkinen. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen. Arvojamme ovat mm. luotettavuus, joustavuus, innovatiivisuus, asiakkaiden ja ympäristön kunnioittaminen.

Sinulla on rakennusinsinöörin, rakennusmestarin koulutus tai olet juuri valmistumassa oppilaitoksestasi. Sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ovat ehdottomia edellytyksiä hoitaa tehtävä menestyksekkäästi. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta aiempaa kuntotarkastuskokemusta ei tarvitse olla. Tarjoamme perehdytyksen kuntotarkastajan työhön ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtäviin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveittesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle paitsi itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan ja auton työkäyttöä varten, myös työn, jossa pääset näyttämään kykysi sekä kehittymään ja kouluttautumaan kuntotarkastusten ja rakennustutkimuksien ammattilaiseksi. Lisäksi saat joustavat työajat, kannustavan työyhteisön ja erinomaiset työterveyspalvelut. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Talokatsastus Oy:n toimitusjohtaja Pekka Vaittinen, puh. +358 44 771 2237, [email protected]. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen [email protected] 30.3.2020 mennessä.

–  –  –

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteella [email protected], jos jokin muu tehtävä kiinnostaa sinua.

Suomen talokatsastus Oy huolehtii työntekijöistään, asiakkaistaan ja yhteistyökumppaneistaan. Kannamme kortemme kekoon yhteisvastuullisesti, toimimalla hallituksen sekä THL:n ohjeistuksen mukaan välttääksemme tartuntoja, sekä ennaltaehkäistäksemme niiden syntymistä. Lue ohjeet